top of page

Virksomhedstræning

"Øg din virksomheds performance med et forbedret helbred, for en sundere medarbejder er en gladere medarbejder"

Hvorfor Virksomhedstræning

Vi bruger størstedelen af vores vågne timer på arbejde, derfor kan det være svært, at finde tid og overskud til at få motioneret, når vi har fri.

Vi ved hvor vigtigt motion er for os, vores trivsel, sygefravær og stress. Som arbejdsgiver kan du være med til at øge dine medarbejdes trivsel, produktivitet og nedsætte deres sygefravær.

 

Ved at tilbyde dine medarbejdere træning i arbejdstiden kan du være med til at gøre en forskel for dem og deres arbejdsglæde.

"En sundere medarbejder er en gladere medarbejder".

Sundhed på arbejdspladsen er derfor kommet mere og mere i fokus. Gevinsten ligger hos både ledelsen såvel som for den enkelte medarbejder. Vi i Legio Performance ønsker derfor at hjælpe jer og jeres medarbejdere med at få en sundere hverdag.

Glade kontorarbejdere
Hvorfor
Hvordan
High Fives

Hvordan kan træningen implementeres?

For at opnå den størst mulige sundhedsmæssige effekt på arbejdspladsen foreslår vi, at træningen ligger i arbejdstiden, og er et tilbud for alle. Derved kan jeres medarbejdere få lov at opleve deres kollegaer i en anden kontekst end de er vant til, og få nogle sjove og anderledes oplevelser sammen og evt. på tværs af afdelinger. 

Ved at lægge træningen i arbejdstiden vil I også opleve større opbakning omkring den fra jeres medarbejdere, da mange har andre gøremål, når de har fri og derfor ikke har prioriterer tiden til at træne/motionere.

Hvad er

Hvad går virksomhedstræning ud på?

Vores to mest brugte træningsformer på arbejdspladsen er; pausetræning og udvidet træning.

Pausetræningen bliver brugt som en slags aktiv pause, hvor man kan få lov at koble af fra arbejdet. Træningen har fokus på at forebygge de gener/skavanker der hyppigst ses på arbejdspladsen. Træningen er oftest opbygget af tre elementer; mobilitetstyrke og en udfordring. Træningen varer normalt 15 til 30 minutter og afholdes 2-3 gange ugentligt i arbejdstiden.

Udvidet træning foregår ofte i forlængelse eller før arbejdsdagen og har fokus på forebyggelse og forbedring af medarbejderes nuværende fysiske niveau.

Vi tilpasser os jeres arbejdsgang, således at vi laver træning der kan følges uanset om I arbejder hjemme - virtuel træning, eller om det er ude på jeres arbejdsplads til fællestræning.

 

Online fitness klasse

Priser og kontakt

Du betaler for:

En sundhedskonsulent afholder træning med jer fysisk eller virtuelt, der sørger for at udfordre og motivere dine medarbejder.

Et (anonymt) opstarts- og afslutningsvisevaluering af virksomhedens medarbejder.

Pris:

820 kr ekskl. moms per time.

Du betaler for afholdte timer, hvor der tillægges 1/3 af de brugte timer på forberedelsesgebyr.

Kørsel:

I en radius af 25 km væk fra Odense C, tillægges der et gebyr på 2.5 kr pr km.

 

Kontakt:

Kontakt os og sammen finder vi den løsning der passer til lige netop jer og jeres arbejdsplads.

Priser
bottom of page