top of page

Træningsplanlægning & Coaching 

"Igennem et tæt samarbejde med dig, skaber vi rammerne for en succesfuld træningsdagligdag, hvor du opnår dine mål og drømme."

Hvorfor træningsplanlægning og coaching? 

Med træningsplanlægning og evt. coaching vil du opnå dine mål på en kortere tid. Vi hjælper  med at strukturere din træning og tilpasser den til din hverdag, såvel som vi sørger for, at du bliver udsat for den korrekte træningsbelastning ift progression og undgå skader.
 

Igennem test og analyse af dine træningsdata i form af pace, power og puls og dine personlige erfaringer fra træningen sørger vi for træning der er tilpasset til dit nuværende niveau og som får dig tættere på at kunne indfri dine mål. 

Gennem træning fra Legio Performance får du et fleksibelt træningsprogram som bliver tilpasset til din arbejds- og uddannelsessituation, samt dit privatliv. Træningsprogrammet bliver derfor tilpasset til din hverdag i stedet for, at du skal tilpasse din hverdag til træningsprogrammet.

Vi, i Legio Performance, er alle akademisk uddannede indenfor sportsvidenskaben og anvender den teoretiske viden tilpasset til den praksis vi arbejder i. Vi søger altid den nyeste viden og holder os opdateret på viden omkring træningsoptimering. Alt du vil blive udsat for er testet og underbygget videnskabeligt. 

Vores erfaring med både talenter, eliteatleter og motionister igennem flere år har lært os, at gennem tæt kontakt med os og mulighed for direkte feedback på din træning og mulighed for selv at præge den - øger din motivation for at opnå dine mål og drømme.

DSC04419.jpg
Hvorfor
Hvordan
DSC01663.jpg

Træningsplanlægning indeholder 

1 times opstartssamtale - Sikrer, at vi er på bølgelængde.

Nyt ugentligt individuelt tilpasset træningsprogram.

Sæsonplanlægning og periodisering af træningen.

En gang ugentlig skriftlig kommunikation og feedback fra coach.

Ugentlig analyser af din træningsdata. 

Udvikling af personlig racestrategi og tips.

Hvad er

Coaching - take it to the next level!

"En af de vigtigste relationer som atleter indgår i er til deres træner. Denne relation er fundamental, da den direkte påvirker atleternes tilfredshed, selvværd og sportslige succes." 

Coaching er det ekstra lag oveni træningsplanlægningen, som er rettet imod dig som ikke vil gå på kompromis med din træning. Coaching giver mulighed for at gå mere i dybden med alt det som omhandler din træning og præstation. Det sikrer, at du får det absolut optimale ud af vores træningssamarbejde. Du får mundtlig sparring med din ansvarlige coach, ca. hver anden uge, hvor træning, teknik, relevante spørgsmål og problematikker vendes. Dette sikrer et gensidigt samarbejde med indflydelse af begge parter. Kommunikationen mellem coach og atlet har første prioritet og vægtes højt i udviklingen af atleten!

 

158937038_277098443977519_72105498711736
129912107_1076174162827659_1717689293068

Priser og kontakt

Træningsplanlægning 

Triathlon   950 kr./mdr, inkl. moms  

Individuel sportsgren   500 kr./mdr, inkl. moms 

Træningsplanlægning + Coaching 

Triathlon   1250 kr./mdr, inkl. moms  

Individuel sportsgren    800 kr./mdr, inkl. moms 

Opsigelse: Løbende måned + efterfølgende måned. 

Er du studerende har du mulighed for at få 10% studierabat.

Priser
Begivenheder
bottom of page